Moda na lunchboxy opanowała cały kraj.
Każdy, kto dba o swoje zdrowie, zabiera do pracy pudełko wypełnione pysznościami. Jeśli brakuje ci inspiracji, zajrzyj do tej książki.
Znajdziesz tutaj nie tylko smaczne przepisy na dania wykonane z sezonowych składników, ale też praktyczne porady:
– jak tanio i szybko przygotować posiłek do lunchboxa,
– jak planować całoroczną dietę i robić zakupy z głową,
– jak nie marnować jedzenia,
– jakiego pudełka używać do danego posiłku.
Malwina Bareła, autorka bloga Filozofia smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteś tym, co jesz, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu.
– jak tanio i szybko przygotować posiłek do lunchboxa,
– jak planować całoroczną dietę i robić zakupy z głową,
– jak nie marnować jedzenia,
– jakiego pudełka używać do danego posiłku.
Malwina Bareła, autorka bloga Filozofia smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteś tym, co jesz, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu.
Polecamy na: http://czest.info/kulinaria