wtorek, 26 września 2017

[KULINARIA] Pyszności z roślin

[POLECAMY KSIĄŻKĘ] 


Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału - Paweł Ochman

PREMIERA 11 października!


Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.



PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI polecamy na: http://czest.info/kulinaria