wtorek, 14 lutego 2017

[KULINARIA] Święto zakochanych, czyli afrodyzjak na talerzu

Drugi miesiąc roku to bez wątpienia czas zakochanych! Popularne Walentynki obchodzone 14 lutego, to dzień potocznie zwany świętem miłości. To właśnie ten moment kiedy jeszcze bardziej chcemy pokazać drugiej osobie, co do niej czujemy i ile dla nas znaczy. Co więc zrobić, aby tym razem zaskoczyć swoją połówkę i sprawić jej nietuzinkową niespodziankę?

W Walentynki zazwyczaj obdarowujemy drugą osobę drobnymi upominkami lub bukietem pięknych kwiatów. Trzeba jednak przyznać, że to co cieszy najbardziej to przede wszystkim prezenty zrobione przez nas samych. Może tym razem zamiast głowić się, jak sprawić przyjemność drugiej połówce, postawmy na własną kreatywność i skorzystajmy z dostępnych darów natury jakimi mogą okazać się… afrodyzjaki!

Dziś przepis na Mule w sosie serowo pomidorowymhttp://czest.info/kulinaria
Źródło: Sfera PR