poniedziałek, 15 kwietnia 2019

Wielkanocne smaki - Świąteczne jajka faszerowane pasztetową i pieczarkami

Na wielkanocnym stole jajek po prostu zabraknąć nie może. 
Podawane w formie pasty, w wersji wędzonej czy jako składnik świątecznej sałatki – wybór jest naprawdę spory. Jednak nikt z biesiadników nie oprze się jajkom faszerowanym pasztetową i pieczarkami. Nie dość, że przygotujemy je w kilkanaście minut, to jeszcze odpowiednio ułożone i przystrojone melisą staną się ozdobą każdej wielkanocnej uczty.

Przepis na: świąteczne jajka faszerowane pasztetową i pieczarkami dziś na https://czest.info/kulinaria
***

Na świąteczne zakupy świeżych i zdrowych produktów zapraszamy na: 

Rodzimy Ryneczek z Tradycjami,
Wały Dwernickiego 11, Częstochowa



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz