[POLECAMY KSIĄŻKĘ]
Książka, która nie zawiera chemii ani polepszaczy smaku!
Co to znaczy zdrowo się odżywiać?
Autorka
bestsellerowej serii Zamień chemię na jedzenie,
mama trójki dzieci, po raz kolejny zmienia oblicze polskiej kuchni.
Julita Bator w swojej
najnowszej książce Święta bez chemii dzieli
się z nami swoją unikatową wiedzą i wypróbowanymi zdrowymi
przepisami. Podpowiada, jak przygotować święta bez glutaminianu
sodu i innych barwników. Udowadnia, że można
przyrządzić zdrowe świąteczne potrawy i że nie jest do tego potrzebna długa
lista składników, ani niekończące się godziny spędzone w kuchni.
W dwudziestu rozdziałach udziela porad, jak unikać szkodliwej żywności, ale także jakie naczynia stosować w kuchni, jak przemycać wartościowe produkty w potrawach. Podaje 81 przepisów, które przywracają polskiej kuchni dawną, utraconą przed laty świetność.
Jak książka może trafić w twoje ręce?
Sprawdź na: http://czest.info/kulinaria