środa, 28 listopada 2012

[POLECAMY KSIĄŻKĘ] Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler


Niepublikowane przepisy, które zmieniły kulinarne oblicze kraju
Przedstawiamy długo oczekiwaną książkę, która odmieni kulinarne oblicze kraju; książkę, która pozwoli przeprowadzić rewolucję we własnej kuchni. Przedstawiamy „Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler”.
Restauratorka po raz pierwszy wyjawia tajemnice swojego sukcesu i zdradza przepisy, za pomocą których zmieniała nawet najgorszą jadłodajnię w wykwintną restaurację. Słynna szefowa kuchni odkryje przed wami swój kulinarny świat – przepisy,   porady i kulisy programu telewizyjnego, w którym nie boi się nawet najbardziej radykalnych rozwiązań.
Słynna restauratorka prezentuje swoje dotąd niepublikowane przepisy, które zmieniły kulinarne oblicze kraju. Czy jesteście gotowi na przyjęcie Magdy Gessler pod swój dach i na metamorfozę we własnej kuchni?
"Dzięki Kuchennym rewolucjom zrozumiałam, że łyżką naprawdę można zawojować świat. Mam nadzieję, że ta wiedza przyda się Wam do stworzenia we własnych domach magicznej rzeczywistości cudownie pachnących potraw, serdecznych spotkań i szczerych rozmów przy stole. Książka, którą właśnie trzymacie w rękach, zawiera najlepsze przepisy, których użyłam podczas realizacji odcinków programu. Znajdziecie w nich polskie składniki naszych kuchni regionalnych, doprawione rodzinnym ciepłem, serdeczną przyjaźnią i radosnym spełnieniem".
 Magda Gessler